Хороскоп за 07 декември 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Всяка една реализирана задача, всеки изпълнен проект, естествено Ви носи удовлетворение. Важно е да си дадете сметка и каква полза носи за другите. Ден, в който да помислите за смисъла и полезността Ви за останалите хора.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Изкушавате се да направите гадничка изненада на близък човек или просто искате да си отмъстите някому.Нали знаете,че това винаги се връща.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще имате сила и енергия да постигате резултати, но също и да давате стимул на хората около Вас. Изключително ползотворен ден, не го губете в незначителни дейности.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Определено ще сте очарователни и енергични. Ако спрете да се опитвате да сте просто интересни, а вместо това бъдете самите себе си, никой не би могъл да Ви устои.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората около Вас. Подходящ ден за планиране.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да Ви се иска да ви закачат изобщо. Сериозните разговори ще Ви отегчават. Може би имате нужда да спрете за малко.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията Ви, а какво по-хубаво от това.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Силно емоционален ден. Дори най-малкото външно действие, ще предизвиква реакция у Вас. Не се палете прекалено много, тествайте търпението си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще имате достатъчно късмет,дори в излишък.Разчитайте на себе си, действайте със замах. Не се притеснявайте,че няма да Ви забележат.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не бързайте да свършите всичко, което искате наведнъж, успокойте топката. Не търсете виновни, просто правете каквото трябва и не се фиксирайте върху резултата, а само върху правилните действия.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Влезли сте в един калъп и по никак не искате да се имъкнете от него, а светът Ви предлага толкова вълнуващи неща. Проявете въображение, излезте от зоната на комфорт и всичко ще е далеч по-интересно и вълнуващо.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате вопиюща нужда от признание и днес много силно ще се вълнувате от мнението на околните. А не трябва ли преди всичко да дадете признание сами на себе си, тогава естествено ще го получите и от околните.
Хороскопи от astro5.net
Back to top button