Условия за ползване

Условия за ползване на сайта Haskovo.info

Всички текстове, снимки, илюстрации и всякаква информация, наричани накратко „информация“, които се намират на сайта Haskovo.info са собственост на Haskovo.info и са обект на закрила от Закона за авторското право и сродните му права. Всички информации са осигурени от екипа на сайта, неговите сътрудници или неговите потребители. Ако е използван друг източник, то той е надлежно указан.

Никой няма право да използва информация от Haskovo.info за комерсиални цели, като за такива се счита всичко, различно от лична употреба, без да цитира източник Haskovo.info. Други медии могат да ползват информация от Haskovo.info само ако съобщят източник Haskovo.info. За електронните издания се изисква поставянето на линк към началната страница на Haskovo.info и/или към конкретната информация. В допълнение други сайтове могат да използват RSS емисиите на Haskovo.info, като в този случай задължително трябва да не променят линковете към новините.

Сайтът Haskovo.info е създаден, за да предоставя информация и да осигурява занимание на потребители си, като им бъде полезен със своите функционалности. Haskovo.info или авторите в него не могат да бъдат отговорни за евентуални щети, преки или косвени, причинени от ползването на сайта или от публикувана информация от страна на потребителите.

Haskovo.info събира информация за потребителите си, която те сами предоставят. Тази информация няма да бъде предоставена на трети страни, освен в случай, че бъде законно изискана. Haskovo.info има право да показва информация за идентификация на потребителите, включително пълния или непълния IP адрес.

Haskovo.info или трети лица могат да записват и четат cookies на Вашия компютър или да ползват web beacon, за да събират информация. Възможно е трети фирми – партньори на Haskovo.info да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията на потребителите на сайта с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за потребителите. Ако желаете, можете да забраните записването на cookies на Вашия компютър като промените настройките на системата си.

Haskovo.info има право да отказва достъп на потребител или да премахва съдържание, добавено от потребител, ако той не спазва тези или други публикувани в сайта правила, както и по свое усмотрение. Haskovo.info има право да откаже да публикува предоставена от потребител информация без да е длъжен да представи причина за това.

Всеки има право да рекламира в сайта Haskovo.info срещу заплащане. Haskovo.info има право да отказва реклама без да представи причина за това. Haskovo.info не носи отговорност за съдържанието на рекламните елементи, които се визуализират в сайта. Отговорността за това е на съответните рекламодатели или рекламни мрежи.

Тези условия подлежат на промяна по всяко време без предупреждение. Задължение на потребителите е да следят за промените и да ги спазват.

Политика на поверителност

Back to top button