Хасково

Бензиностанцията до КАТ заработи отново след данъчната проверка

Бензиностанцията на булевард „Съединение“ преди КАТ в Хасково отново заработи след извършената проверка на НАП.

В края на февруари обектът беше запечатан, за да се обезпечи извършването на данъчната проверка. Предполагаше се, че има проблем с нивомерната система на бензиностанцията.

Всички бензиностанции имат връзка с НАП. При забелязването на проблем с отчитането на оборотите се изпраща проверка в обекта. Докато трае проверката, бензиностанцията се запечатва, за да не се манипулират данните.

От НАП потвърдиха за Haskovo.info, че след извършването на проверката на хасковската бензиностанция и отстраняването на нередностите там, обектът е отворен за нормална работа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Комшията
Комшията
29.03.2019 20:12 20:12

Отложиха някой закон и за това заработи още.на другия ден. 100% е нелегална на ден цистерната идва по 5 пъти са зарежда гориво но за 5 мин по 300литра в минута 1500- 2000л. Но във същия.момент зареждат автобусите на ПоЛи и вие ме убеждавайте че е легална. И другото предлагат ГАЗ LPG за коли а бензиностанцията е не денонощна от 7 до 21ч и един човек за тези часове пак е нарушение,по закон нямат право. Рисков обект се водят поне жива охрана трябва докато не стане белята няма да е има източната индустриална зона барабар с КАТ. Пожарната да провери така можели. Не МВР да събират инфо за бензиностанциите през 10дена. А да помислят над някой неща.

Back to top button