Хасково

Мъж загина след рухване на оградата на бивше поделение в Хасково – ВИДЕО

Мъж загина тази вечер след рухване на оградата на бивше поделение в Хасково.

Инцидентът стана след 18:30 часа на улица „Ком“ в областния град. Очевидци разказаха пред Haskovo.info, че мъжът е вървял по тротоара под тухлената ограда, когато се извил силен вятър и я съборил върху него. Той е загинал на място.

Пристигнаха пожарникари, които обезопасиха района. Улицата е отцепена от полиция. Тепърва предстои тялото да бъде разпознато.

През последните години няколко пъти части от оградата са рухвали. Съседи си спомнят, че преди 20 години тя е взела и други жертви.

От община Хасково заявиха, че тази част на поделението е собственост на Министерството на отбраната и през годините многократно са изпращани писма, че оградата е опасна.

9 коментара

  1. Пълно безхаберие. Всичко що е с костюм облякано е педераз и е за осакатяване. Независимо дали се занимава с частен бизнес или е чиновник

  2. абе гном прост анонимен тук става въпрос за отговорност не за костюми. и в най голямата трегедия ще намесите простите си човки мамамустара. ако са измекяри с дънки и скъдани блузи по кеф ли ще ти е ако те клатят. много ме яд като измествате истинската тема към тъпите си комплексарски стенания.

  3. От едната страна падаща стена , от другата спряли автомобили на тротоара (виждат се от снимките) … Не им е лесно на пешеходците … да не говорим за майки и татковци с детски колички. Лека му пръст на човека, няма да има виновни и справедливост … министърът мисли за самолетите таралясници на 30-40 години за 2 милярда … голяма работа някаква си стена и един загинал.

  4. Когато се пише нещо, наистина е редно да се провери първо. Нямаше жертви преди 20 години!!!!! А пострадалите са Добре, разбира се , цената за това само те си знаят! А иначе този пореден инцидент е в резултат на поредното безхаберие! Така или иначе градът се обезлюдява и ние сами допринасяме за задълбочаване на този процес!!!!

  5. На времето затрупа 2 момичета ако не се лъжа, които обаче оцеляха. Въпросът е защо оградата постоянно пада и никой не взема мерки. Това ако беше в бяла европейска държава, щеше да е съвсем друго!… Жалко за човечеца!

  6. Щом тази ограда е падала преди 20 години, какво да говорим за след 20 години…

  7. е нали е паметник на културата….стария кмет го съдиха че го премахва…. ама сега надали ще има осъдени за тази трагедия вследствие на тотално безхаберие….

  8. До колкото имам спомен, западната стена/ограда на Стадиона на Ямача е „готова“ да последва и тази сгромолясала се стена…КОЙ е отговорен? Тук, както кавзат военните, а на стадиона…?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button