Любопитно

Ели Иванова ще представя Хасково на „Мис България“

18-годишната Ели Иванова ще представя Хасково на националния конкурс за красота „Мис България“.

Това реши журито на регионалния конкурс, който се проведе в хасковско нощно заведение. Ели е абитуриентка в СУ „Васил Левски“, тя е шампионка на хасковския балет „Тангра“, има успешно изкаран курс за морски спасител и ще кандидатства Английска филология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Мис

Журито определи Кърджали на „Мис България“ да представя Мюге Ридван, която също учи в Хасково. На националния конкурс за красота от Харманли ще е Ивайла Живкова, а от Свиленград – Златомира Костадинова. Втора в регионалния конкурс е Стела Боянова, а трета е Сара Амар.

Мис

В конкурса, организиран от модна агенция „Интерсаунд“, участваха 11 красавици, които се представиха в три дефилета – по бели роби, спортни екипи и официални рокли. Имаше много награди от спонсори. Короните на победителките сложи миналогодишната мис Паола Стефанова от Димитровград.

Мис

В програмата между дефилетата се представи певицата Таня Челебиева. В журито с председател Йордан Папазов се открояваше и Елена Тихомирова – „Мис България 2003“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.05.2019 10:27 10:27

Да бяхте поотслабнали малко.

Анонимен
Анонимен
18.05.2019 12:52 12:52

Тая съм я ебал

анонимен
анонимен
18.05.2019 23:53 23:53

Когато знаят, че са грозни.. и ходят по конкурси за да им казват колко са красиви.. умряла работа.. нито една не прилича на нещо.. добре че има спонсорчета да плащат наградата за красота.. нищо че нямат огледала и не могат да се видят на какво приличат

гражданин
гражданин
20.05.2019 14:45 14:45

В тях няма никаква женственост,защото са още деца! Да не говорим, че умственият им багаж явно не достига,защото въобще са се явили на такъв конкурс! Желая им успех в това,което ги вълнува!

Back to top button