Любопитно

Жанета Милева и нейни ученички гримираха абитуриенти за бала в резиденция „Бояна“

Хасковската гримьорка Жанета Милева и нейните ученички Донка Делчева и Станислава Пламенова гримираха абитуриенти в столичната резиденция „Бояна“.

Там ежегодно президентството организира абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение. Тържеството е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“.

Грим

За бала бяха събрани 30 от най-добрите стилисти и гримьори от цялата страна. Официалните прически и гримът за абитуриентите са подарък от екипите на Christian of Roma Group и Борислав Соколов – Бони.

Над 100 зрелостници бяха красиви и усмихнати на бала си благодарение и на хасковските гримьорки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.06.2019 15:14 15:14

Най добрите😘

Жанета
Жанета
02.06.2019 16:28 16:28

Единствено Бони в България може да събере екип от 15 гримьора,които да вършат работа,а не да мажат безумно,да са съгласни да пътуват и да работят благотворително за кауза.Според мен,който и друг да се опита да събере такъв екип,за толкова кратко време,ще се провали :) Така че нашите адмирации и благодарности,моите и на цялата хасковска група са към Борислав Соколов -Бони!

Анонимен
Анонимен
03.06.2019 11:01 11:01

Една благотворителна кауза…(предай нататък).много е важно да се запази човешкото….Нещо хубаво да прочетем
Браво момичета !

Back to top button