Хасково

Изгорялото Ауди в подземен хасковски гараж е на осъдения за палеж руснак

Изгорялото снощи Ауди в подземен гараж в Хасково е на руския гражданин Дмитрий Стоянов, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Haskovo.info припомня, че на 16 август Стоянов беше осъден на 10 месеца затвор от Хасковския районен съд. Той беше признат за виновен в палежа на БМВ на бившата си жена на 8 юни на кръстовището между улиците „Драгоман“ и „Кресна“ в Хасково. Той е подбудител и помагач в съучастие с Тодор Маринов, обвинен като извършител. Пред съда руснакът заяви, че се признава виновен и съжалява за това което се е случило.

Сега от полицията разследват версията за палеж на колата на Дмитрий Стоянов.

Ауди изгоря в подземен гараж в Хасково

10 месеца затвор за руснак за палежа на БМВ в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.09.2019 11:29 11:29

Бай Тошо ще го търсите ама го няма. Малоумници. Скачахте по площадите СДС. Дебили. Тогава такива гниеха в затворите. Сега е гейдемокрация. Честито на скачалите

Анонимен
Анонимен
03.09.2019 11:30 11:30

И всичкото това скачане за кило банани о кока кола с отрова вътре. Аааа. И 15 годишна трошка купена с много пот. Честито пак ви казвам. От европа нищо хубаво не сме видели освен наркотици и педали

Back to top button