Спорт

14-кратна световна шампионка, вписана в „Гинес“, съдийства на силни състезатели на „Гранд“ в Румъния

Състезателите на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ се представиха силно на Romanian Dance Masters Cup 2019 , който се проведе в Букурещ.

Марин Мартинов и Диляна Димитрова спечелиха безапелационно златото при юноши до 16 г., като в 3 от 5-те латиноамерикански танци бяха единодушно първи.

При състезатели над 19 г. съвместаната танцова двойка Братан Братанов (Гранд) и Калина Джамбазка (Гардения – София) също се представиха отлично като се класираха във финала и заеха 5-то място.

Гранд
Гейнър Феъруедър и Николай Манолов оценяват двойките

Танцовите двойки имаха честта да бъдат оценявани от 14-кратната световна шампионка, вписана в книгата на „Гинес“ за своите постижения – Гейнър Феъруедър от Шотландия и нейният съпруг Мирко Сакани – Италия . Двамата бяха специални гости на турнира и във втория ден изнесоха семинар за танцьори и треньори.

Гранд

В турнирът за соло момичета 8-годишната Амбра – Рая Сеньорини изненада с чудесно представяне в категорията до 12 г. и спечели 1 сребърен и 1 бронзов медал, оставяйки зад себе си доста по – големи състезателки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button