Регион

25 евакуирани и трима пострадали при голям пожар в общежитие в Димитровград

Голям пожар избухна рано тази сутрин в социално общежитие в Димитровград.

Сигналът за пожара е подаден около 4 часа. Огънят е тръгнал от стая на първия етаж, обитавана от 38-годишен мъж. Благодарение на охраната на сградата и огнеборците са евакуирани всички 25 обитатели. Трима от тях са леко обгазени, като една жена е с леки изгаряния по лицето. Предполага се, че огънят е тръгнал от късо съединение в електрическа печка.

Пожар

„Имаше огромен огън – беше като във филм на ужасите. Ревяхме и бягахме. Охраната реагира много адекватно“, разказаха пред Haskovo.info обитатели на общежитието.

Пожарът е локализиран, като две стаи са изгорели напълно, други са засегнати частично. Изгоряла е и част от покрива. Сградата не е застрахована.

От общината съобщиха, че в сградата ще започне ремонт. Обитателите от засегнатите стаи ще бъдат настанени в други свободни в общежитието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button