Хасково

Трима от Хасково задигнаха очилата на мъж в Пловдив

ПолицияТрима хасковлии са задържани в пловдивския арест след като нападнали и ограбили 26-годишен мъж от село Борино, съобщават от МВР.

Задържаните мъже от Хасково са на 23, 24 и 26 години. Те нападнали жертвата си на ул. „Евлоги Георгиев“ в града под тепетата и му отнели мобилния телефон, 60 лева, слънчеви очила, сребърен синджир и личната карта.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stef
stef
31.10.2009 14:05 14:05

komentara mi kam trite mom4eta e 4e policiata ne si gleda rabotata kak negie sram da zadajrat nevinni hora i da si sadiat nestiga 4e hvanaha kradeca a i gi arestuvaha isega kakvo daide da osadim nevini horaapak kradeca dago pusnim v balgaria nima zakoni ama nikakvi daje i policiata sa palni bokluci………………. eto tova e na6eta darjava 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) samo mutri ima i zatiah niama zakon apak za nevinite ima zatvor tova sa palni gluposti. vazmojnolie tezi hora da gi zadarjat hora koito mogat da si pozvoliat vsi4ki tezi ne6ta policiata se hvali s koko6karskata si rabota…………………..

анонимен
анонимен
06.11.2009 16:09 16:09

Те ако са били невини нямаше да са в килиите.Ти или аз защо не сме арестувани,защото не сме виновни нали.К’во ми ги защитавате.Кой каквото си надроби това ще сърба има и една друга поговорка ,,Да би мирно седяло не би чудо видяло“

Back to top button