Хасково

Изкуството да се смееш на себе си описа хасковски поет

Петър Марев

Петър Марев

С „юруш на сеира“ подканиха любителите на поезията и на сатирата тази вечер в Хасково. Поводът беше представянето на поредната книга на Петър Марев „Самоиронии“.

Поетът-сатирик събра приятели и фенове в зала „Хасково“. С неподправено чувство за хумор всички гости и стари познати на някогашния лекар посрещнаха събитието. В най-новата си книга Петър Марев римува хитроумни стихове, повлияни от живота му.

 

ПубликатаГости на събитието бяха изявени местни поети и културни дейци. Янко Митев и Иван Чаушев припомниха минали забавни случки от живота и общите им преживявания, често вдъхновявали сатирата му.

„За мен най-високата степен на сатира е самоиронията“, сподели поетът. „От друга страна не е изобщо лесно да смееш над себе си, но пък това е здравословно„, поостроумничи в свой стил той.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button