Хасково

4 месеца условно за шофьор, дал 15 лв. подкуп на полицаи

Андон ДимитровХасковският окръжен съд осъди шофьор, опитал се да подкупи „железния полицай“ Андон Димитров. Фикрет Емин Байрактар от кърджалийското село Чорбаджийско получи 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок и глоба от 400 лв.

Haskovo.info припомня, че той бе заловен на 10 август тази година в хасковските Минерални бани да шофира автомобил без свидетелство за регистрация и с извънгабаритен товар. По време на проверката на документите Фикрет се опитал да подкупи проверяващите го полицаи с две банкноти от по 5  и 10 лв.

От своя страна Байрактар обясни, че не е видял, че има пари в документите си и е нямал представа, че те са там. Съдия Кольо Димитров обаче не взе под внимание твърдението му.

Призованите свидетели по делото- колегите на Андон Димитров – Петър Петров и Петьо Колчев опровергаха версията на шофьора. Те уточниха, че по време на проверката Фикрет лично е извадил банкнотите от джоба си, въпреки че единият униформен го е предупредил да не го прави.

Полицай Андон Димитров стана популярен в последните месеци заради многото отказани подкупи от сгафили шофьори. Младшият инспектор дори бе награден от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button