Любопитно

Harry и Doroteya с премиера на „Te Amo“ – ВИДЕО

Хасковският дует Harry и Doroteya ft. Andro пусна тази вечер премиерно в Youtube видеото на своя кавър на песента „Te Amo“.

„Всичко стана изведнъж. На всички ни беше много скучно в това извънредно положение и решихме, че трябва да направим нещо“, каза пред Haskovo.info Хари Тончев – Harry. Той подготвя своя нова авторска песен, която ще е различна от досегашните, но заради извънредното положение няма как да организира цял екип и да снима. Въпреки това решава да пусне нещо свежо.

Първоначално хасковският изпълнител започва сам да прави кавър на парчето „Te Amo“ на Torino и Pashata. В един момент обаче си казва, че ще е много яко ако има и женски глас и така се стига до записа с Доротея Жекова. Певицата предлага да се вкара и английска част на „Te Amo“ на Риана.

 

„Стана много яко. Сами си го направихме без намесата на професионален екип. Събрахме се в един апартамент, аз имам техника и благодарение на талантливия екип направихме записа. Аndro ни направи микс и мастър, изненадващо и той се включи по много готин начин в края на песента. Преди месец Andro пусна видео на песента „Нито ден“. С фотографа Мелих – Arttkid снимахме цял ден в една гора, след което аз и Андро монтирахме“, разказа подробности Harry, като Torino и Pashata вече са видели видеото и им е харесало.

Haskovo.info припомня, че миналата година Хари Тончев и Доротея Жекова заснеха видеото на парчето „Money“. На Нова година пък Хари пусна „Арабска котка“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Питанко
Питанко
18.04.2020 13:08 13:08

дали са си платили авторските права на това,че пеят песента в гората?

Back to top button