Регион

Неделният и Автопазарът в Димитровград ще работят от 7 до 14 часа

Неделният пазар и Автопазарът в Димитровград ще работят от 7 до 14 часа.

Както Haskovo.info писа, Неделният пазар ще работи в петък, събота и неделя, а Автопазарът – в неделя. Кметът Иво Димов издаде днес заповедта, с която се урежда дейността на тържищата.

Haskovo.info припомня, че Неделният пазар и Автопазарът бяха затворени близо два месеца и половина, а миналата неделя заработи експериментално Неделният. Целта беше да се види дали ще се спазват противоепидемичните мерки – носене на маски, дезинфекция и да няма струпване на хора. В неделя хиляди се възползваха, за да отидат на пазар.

Екипи ще продължат да следят за мерките, като на тържищата ще се извършва дезинфекция. Търговците са задължени да са с предпазни средства и да дезинфекцират обектите си. За клиентите маските са препоръчителни, като трябва да спазват дистанция.

Заповед за дейността на пазарите в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button