Любопитно

18 красиви деца показаха таланти на „Малка мис и малък мистър България“

Регионален конкурс за красота „Малка мис и малък мистър България 2020“ се проведе в Минерални бани.

18 деца от Хасково, Димитровград и София показаха красота и талантите си в четири дефилета. Организатор е Адриана Добрева – регионален мениджър на „Интерсаунд“. В програмата се изявиха балет „Ера“ – Пловдив и дует „Хала“ – Николай Делчев и Николай Бояджиев, които се представиха с три авторски песни.

Мис

Принцове и принцеси станаха децата, които вече са били малки мис и мистър. Това са Васко Иванов от Димитровград, Александра Толумова от Хасково, Анна и Яна Борисови от Хасково. Гергана Минчева от Димитровград стана Малка мис тийн, Марин Крумов е Малък мистър Хасково, титлата в своята възрастова група спечели и Карлос Мануел Яссер Мерлет, Деница Георгиева е Мис тийн Хасково, Йоанна Андонова е Малка мис Хасково, Ивайла Димова също е Малка мис Хасково, Деяна Младенова стана Мис тийн София, а Малки мис София са Елизабет Спасова и София Спасова.

Водещи бяха миските и модели Марина Колева и Ивана Иванова. Всички деца получиха подаръци, имаше и голяма торта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button