Хасково

Първа копка за камбанарията до монумента Св. Богородица

Проектът на камбанариятаПървата копка на камбанарията до монумента „Света Богородица“ ще се състои в петък по обяд. Тогава мястото ще бъде осветено, съобщиха за Haskovo.info от общинската администрация.

Камбанарията ще се намира на около 30 метра зад статуята. Камбаните ще бъдат управлявани посредством компютърни програми. По този начин различни мелодии ще огласят града в определени часове от денонощието

Височината на камбанарията, която ще бъде построена с дарения, ще бъде близо 29 метра. Звукът от нея ще се чува в целия град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
27.04.2010 0:19 0:19

При това безпаричие,амбициозно начинание!Преди беше рекет на фирми и хора,чрез разрешителни,лицензи и т.н.,а сега ще бъдем изненадани от друг вид творение на човешката мисъл.Синът на един депутат имал хотел,а моят защо да няма?Аз направих статуята,а парите кой даде?Всички ние,а моите пари …..са си мои.Хотела иска пари,не лозунги.Аз давам моите 5лева,дайте и Вие!

Али
Али
27.04.2010 11:56 11:56

В такъв случай, искам в „Червена стена“ да чувам високоговорителите на джамията зад общината.

Back to top button