Хасково

Задържаха трима с дрога в комплекс край Хасково

Двама хасковлии и бургазлия са задържани с наркотик, съобщават от полицията.

Снощи в 20 часа те са проверени от криминалисти от хасковското управление в комплекс край областния град. В мъжете на 54, 45 и 36 г. са намерени 5 полиетиленови сгъвки с бяло прахообразно вещество – „пико“.

Тютюн и цигари без бандерол пък са иззели хасковски полицаи. Вчера те са проверили жилище на улица „Балатон“ в областния град. В стая, обитавана от 69-годишна жена са намерени 11 полиетиленови торбички със нарязан тютюн с общо тегло 11 кг. От друга стая са конфискували и 180 цигари без бандерол. Папиросите са иззети от 19-годишния им собственик, на когото е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

49-годишен мъж е задържан за кражба в Харманли. Вчера в 18:15 часа в управлението е получено съобщение от 55-годишна харманлийка, която заявила, че докато била в местен магазин е откраднат мобилния й телефон. Малко по-късно е задържан мъжът от Египет, който живее в Харманли.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button