Хасково

Местят бариерата на МБАЛ – Хасково, ще се влиза безплатно до Спешно отделение

Местят бариерата на централния вход на хасковската болница. Тя вече ще се намира няколко метра навътре и така ще се осигури безплатен достъп до Спешното отделение.

Старата кабинка с бариери ще бъде демонтирана и ще се постави на новото място до дни, обясни пред Haskovo.info изпълнителният директор на МБАЛ – Хасково д-р Георги Гелов.

Болница

Достъпът до останалата част от болницата с автомобил ще остане платен, както и досега. След преместването на бариерата ще бъде ограничен достъпът на автомобили по алеята между администрацията на лечебното заведение и Специализираната болница по онкология.

Болница

През последните години имаше множество сигнали от хора, които негодуваха, че им се иска вход от 1 лв. в момент, когато бързат за спешен случай. В един от случаите протестиращ мъж дори беше паркирал колата си пред бариерата и влязъл пеша в болницата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Патил и знаещ.
Патил и знаещ.
08.10.2020 17:07 17:07

Браво на Гелов ! А пациентите на превръзки, контролни прегледи, или тези в Онкология, трябва ли да плащат ? Да види каква е тарифата на МА – Пловдив за паркирането – за всички пациенти е безплатно, независимо от престоя. Необходимо е само заверка от регистратурата. Колкото некадърни, толкова и алчни.

хахо
хахо
08.10.2020 17:10 17:10

Доста шашми правеха пазачите на бариерата, като си докарваха по някой лев към заплатите си. Нека новата бариера да бъде като на паркинга на пазара!

Патил и знаещ.
Патил и знаещ.
08.10.2020 19:03 19:03

Влизам за получаване документи за труп в „Съдебна медицина“ – такса за паркинг. Нося дрехи за обличане на трупа – такса за паркинг. Влизам за изнасяне на трупа – такса за паркинг. Пропускът до моргата беше безплатен преди Гелов, Бог да прости Баща му.

Аз
Аз
08.10.2020 20:22 20:22

Има един турчин на бариерата който се прави на луд и не издава касов бон,къде отиват паричките тогава познайте!!!

Николай
Николай
08.10.2020 20:53 20:53

Едно левче е много добре на фона на бившата ВМА 3 лв a беше 2лв влизането там незнам на кого е бившето ВМА но това е безобразие!

selyanin
selyanin
09.10.2020 8:36 8:36

ako imase i otgovornik informatsiya ….ok….

Пламен
Пламен
09.10.2020 9:34 9:34

Аз не мога да си обяся, защо и за паркинга на онкото има такса. Онкоболните са освободени от такса при личен лекар, а и от други такива. Примерно в гр. Пловдив, където е онкото, има и други отделения, но при напускане на паркинга представяш подпечатан от регистратура на онкодиспансера док. и излизаш от паркинга без да плащаш, независимо колко часа си бил на паркинга.
Според мен тази бариера е абсолютно незаконна и тябва да бъде незабавно премахната.

Back to top button