Видео

НОИ срещу майките – ВИДЕО

МайкиБлизо 200 майки от Хасково трябва да върнат хиляди левове от обезщетенията си за гледане на дете на Националния осигурителен институт. Причината е, че са дали децата си на ясла преди те да навършат 2 години. Това е първият случай, в който от териториалното поделение на НОИ прилагат на практика приетите през 2006 година измемения в кодекса за социално осигуряване.

Близо 200 майки от Хасково трябва да върнат хиляди левове от обезщетенията си за гледане на дете на Националния осигурителен институт. Причината е, че са дали децата си на ясла преди те да навършат 2 години. Това е първият случай, в който от териториалното поделение на НОИ прилагат на практика приетите през 2006 година измемения в кодекса за социално осигуряване.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Златка Тончева
Златка Тончева
27.09.2010 17:17 17:17

Здравейте!
До тук ли стигна нашата държава и нашите управници, че да искат пари от майките. Не е ли срамно, че има хора с милиони, които за нищо не ги пипат, а тръгнали парите на майките да искат. Не стига, че не им изплащат детски, а сега да връщат и пари. За да са ги дали на ясли, имало е причина. Кога нашите управници ще погледнат в своите джобове – колко те вземат и се надпреварват да стават депутати, а за бедния български народ какво остава да плащат дълговете. Драги депутати помислете за бедния народ, искате да има деца, да се подмладява поколението – а как, какво правите за това?

rosica jekova
rosica jekova
15.12.2010 20:41 20:41

mili maiki ot cqla BG neka da se opganezirame i da se ispravim pret prezidenta tova na ni6to ne preli4a molq zvanete mi na tozi nomer 0884465488 nie sme ot dimitrovgrad ako ima postradali maiki neka da sme zaedno taka 6te se dignem pret na6ta BG zatova za6to to si mal4im i te na pravqt na maimuni

Back to top button