Видео

Ще съдят Лещански в София – ВИДЕО

Емил ЛещанскиХасковският районен съд изпрати делото срещу астролога Емил Лещански в софийския районен съд. Самият астролог заяви, че не е искал да навреди на никого с прогнозата си за разрушително земетресение в Хасково.

Хасковският районен съд изпрати делото срещу астролога Емил Лещански в софийския районен съд. Самият астролог заяви, че не е искал да навреди на никого с прогнозата си за разрушително земетресение в Хасково.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоев
Стоев
18.05.2010 13:25 13:25

Господин вещица,
моля ви не говорете глупости, европейски ходекс,ала-бала..
не са ви виновни медиите че са отразили вашата лудост,защото никой не ви е тикал микрофон или диктофон в устата,а вие „спасявахте“ хасковлии, психирайки ги от телевизии и вестници с вашите познания по астрална сеизмология!

УМНИКА
УМНИКА
26.05.2010 19:11 19:11

КАКВА Е ТАЗИ АСТРАЛНА СЕИЗМОЛОГИЯ БЕ СТОЕВ?ЗАЩО ВСИЧКИ ГЛУПАЦИ СЕ ЮРНАХТЕ ДА СПИТЕ НА УЛИЦАТА?ЕИИИ МНОГО ВИ Е МИЛ ЖИВОТЕЦА!И СЕГА ЗАЩО ЩЕ ГО СЪДЯТ ТОЗИ ЧОВЕК?ЕДИН ВИД КАТО НЯКАКВА КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ТОВА ЧЕ ИЗЛИЗА ЧЕ СТЕ ПО ТЪПИ И ОТ КЕНАНСКАТА МЕЧКА!АМИ ТОГАВА ДА ВЗЕМЕМ ДА ОСЪДИМ И МАИТЕ ЧЕ 2012 НАБЛИЖАВА!АЗ СНОЩИ СЪНУВАХ АПОКАЛИПСИСА.ДРУГИЯ МЕСЕЦ Е.КОИТО СПИ НА КЕНАНА ЦЯЛ МЕСЕЦ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ И НЯМА ДА УМРЕ!

Back to top button