Хасково

Партията на Цветанов официално си избра общинското ръководство в Хасково

Партията „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов вече има официален общински координатор в Хасково.

Както беше обявено още при създаването на областната структура това е Радостина Циркова. Областен координатор на партията за региона е Антон Иванов. Общински делегат за работата на областното събрание е Десислав Николов, съобщиха от партията.

Тепърва предстои да бъде взето решение кои ще бъдат кандидатите на ПП „Републиканци за България“ за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

 

9 коментара

 1. Свети седможилищник. Да се свети маслото му. Веднага. Политиците не трябва да се избират. Трябва да се бият кой където ги свари. Или ние . Или те. Друг избор няма

 2. На Цирков циркаджийките,цирк спрятат.Божеее,прибери си вересиите,или инак казано: Като гърми,що не трепе…

 3. Хора вие луди ли сте?!
  Каква партия сте направили и най-важното защо!
  Вземете се скрийте! Излагане!

  1. Преди да гласуваш за дпс доган се информирайте земляци. Кой, кой е ахмед доган, румен гайтански вълка. Търси в търсачката и може да изпишеш ахти, жени, деца, за 15 млн яхти, за 1 млн коли, обичал доган да кара яхти и за шест минути бургас несебър. Шивачките в бастиона на доган, кърджали по 12 часа, за 600 лева, а те си играят с милиарди, яхти, в балката строежи, но виж в търсачката и се уверете. И карадайъ иска оставките на БМБ и РР и Цвета Караянчева, за да могат с вълка… Роден 1957 вълка, а доган 1954, жени, проститутки, манекенки, деца 5 момичета, от 2 жени, от Германия със старица заможна, но търсачката, платените тролове ви отвличат, отвличаха 30 години, а те живяли на наш гръб, робите. Коси ми настройват като чета, а робите на запад затворени и очакват нещо да се промени, а то било живот, деца,..

 4. Това е една много полезна партия. Всичко,което разцепва ГЕРБ, най-голямото проклятие на България е супер полезно.

 5. Цветанов е нищо пред олигархията. Те без ценц имат в кърджали, пловдив, софия по много апартаменти, а той не стои, а има ум. Не е лош. Умен е, нахъсан е. Но не сме решили за кого. А и пандемията. Има време. Интересно става с доган и приятеля му РУМЕН ГАЙТАНСКИ – ВЪЛКА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button