Хасково

Тодор Топалов и Станимир Стоянов са сред номинираните за кандидат-депутати от „Да, България!“

В „Да, България!“ се провеждат номинации за листата от кандидат-депутати в Хасково за парламентарните избори на 4 април, съобщи областният лидер на партията Тодор Топалов.

Той допълни, че когато процесът завърши ще бъде обявена пълната листа. С всеки в нея ще бъде проведено интервю, подобно на интервюто за работа. Топалов е сред номинираните, както и членът на партията Станимир Стоянов.

На импровизирана пресконференция на площад „Свобода“ двамата съобщиха, че преди дни Стоянов е получил заплахи по пощата. В писмото се посочвало каква кола кара, колко деца има и му се препоръчвало да си гледа семейството и да не се занимава с глупости. Това била общо третата заплаха от година и половина насам. Досега имал заплахи по телефона, както и счупено огледало на колата.

Заплахи

Стоянов каза, че е подал сигнали до прокуратурата и полицията и допълни, че очаква разследващите да си свършат работата и да установят кой го заплашва. По неговите думи заплахите не били свързани с членството му в „Да, България!“, защото то било от няколко месеца. Според него те започнали в периода, когато искал справки за работата на общинска полиция.

Тодор Топалов каза, че „Да, България!“ застава зад Стоянов и очаква полицията и прокуратурата да си свършат работата. Според него заплахите означавали, че те са на правилния път и бъркат там, където не трябва.

 

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button