Любопитно

Д-р Драгомир Мирчев в „Законите на Мърфи в ефир“

Излезе от печат поредният том на сборника „Законите на Мърфи в ефир“, в който са представени най-добрите афоризми за 2020 г., излъчвани в предавания в неделя сутрин.

Сред авторите е и хасковлията д-р Драгомир Мирчев, който твори и в сферата на хумора и сатирата. През септември негов афоризъм спечели първа награда, която се дава след анкетно проучване сред радиослушатели.

Книга

Редактор и съставител на сборника е Георги Бербенков. Освен с афоризми д-р Мирчев е представен и с авторски карикатури. Негови епиграми, мини басни, афоризми са публикувани в сборници, списания и други печатни и онлайн издания. Под печат е новата му сатирична книга „Под чучура“, а също и сборник с афоризми „Сентенции с претенции“. Той е автор и на кориците и илюстрациите на двете книги, които скоро ще отидат при читателите.

„Корона вирусът коронова и хора без кралско потекло“, така се казва в един от афоризмите на д-р Мирчев, родени в днешната обстановка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button