Спорт

Григор спаси 6 мачбола, но отпадна в Акапулко

Григор Димитров отпадна от турнира в Акапулко след поражение от световния №120 Лоренцо Музети на 1/4-финалите с 4-6, 6-7(3).

Първата ни ракета не успя да повтори силното си представяне от предходните два мача и да стигне до втори пореден полуфинал в надпреварата. Музети пък за пръв път ще играе на такава фаза в ATP 500 турнир. Димитров спаси шест мачбола в края на мача, но това не се оказа достатъчно и хасковлията трябваше да се примири със загубата, съобщава TennisKafe.com.

Единственият ас в мача бе дело на италианеца, като освен това Димитров направи и повече двойни грешки (6-2). Григор спечели повече точки на сервис (52-46), но Музети бе значително по-резултатен на ретур (43-28). Димитров реализира две от четирите си възможности за пробив (50%), докато неговият опонент оползотвори три от своите четиринадесет (21%).

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button