Хасково

Нинова на среща с хасковски социалисти, искат местен водач

Председателят на БСП Корнелия Нинова е започнала обиколката си из страната преди предсрочните избори от Хасково. Днес тя се е срещнала с общинските председатели от региона, досегашни депутати и кметове, съобщават от партията.

Хасковските структури на БСП са заявили пред централното ръководство на партията, че искат местен кандидат за водач на листата на предсрочните избори за народни представители на 11 юли. Утре изпълнителното бюро на партията ще излъчи водачите на листите в страната. В събота пък Националният съвет ще трябва да ги утвърди. На 25 май трябва да е ясна пълната хасковска листа, която пък трябва да бъде утвърдена в София на 30 май.

„Тук съм, за да чуя мнението ви за приоритетите в нашата работа, проблемите в общините, каква промяна е необходима в листите и стратегията на кампанията“, е казала пред хасковските социалисти Нинова и е поискала мобилизация и екипност. Според нея БСП има сили на предстоящите избори да покаже политически и кадрови потенциал.

Хасковски социалисти казаха след срещата, че Велизар Енчев, който водеше листата на БСП на изборите през април, почти сигурно няма да е водач за предсрочния вот.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Млада БСП-арка
Млада БСП-арка
18.05.2021 16:25 16:25

Е защо? Нали беше най-подходящият ерудит. Мените се като фурнаджийски лопати, другари.

Кара Иванов
Кара Иванов
19.05.2021 9:32 9:32

Искате местен водач? Ще си по получите! Но колко ще получите с него, след като сте се хванали за гушите? За ваша утеха, не сте само вие в това насипно състояние. И това е най-страшното.

Back to top button