Регион

Хванаха съпрузи в производство на препарати за растителна защита в Гарваново

Мъж и жена на по 60 г. са заловени в производството на препарати за растителна защита в имот в хасковското село Гарваново, съобщават от полицията.

В помещенията са намерени 190 литрови пластмасови бутилки от препарат за растителна защита, празни бутилки и капачки за тях, етикети и съоръжения за пълнене и запечатване на бутилките. В пластмасов бидон с вместимост 100 литра, свързан в система за пълнене на бутилки е открита 90 литра кафеникава течност с мирис на ацетон и други химически вещества.

Препарати

В съседно помещение полицаите са намерили 486 дрехи с лого и надпис на запазени търговски марки и 10 парфюма, за които съпрузите не са представили документ за произход и съгласие на правопритежателите на марките. Препаратите и ментетата са предадени с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство.

Младеж от Любимец пък е задържан за отглеждане на наркотик. Вчера в 15:30 часа полицаи са проверили дом в града. В оранжерия в двора са открити засети 5 зелени растения с тегло 28 грама, реагиращи при полеви нарко тест на марихуана. В стая в къщата са намерени и 0.1 грам суха зелена листна маса, а от колата на 27-годишния младеж е иззета хартиена сгъвка с 1.5 грама пико.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button