Хасково

5-ма ранени при катастрофи, сред тях и 10-годишно

Image10-годишно дете е пострадало при катастрофа в Хасково. То е било блъснато от лек автомобил „Форд“, управляван от 28-годишна хасковлийка. Жената карала с превишена скорост и на кръстовището на ул.“Дунав“ и бул.“В.Левски“ блъснала внезапно изскочилото на пътя дете. То е с леки охлузвания на едната ръка.  Още четирима души са били ранени при катастрофи през последните дни – съобщиха от областната дирекция на полицията.

29-годишен мотоциклетист от Хасково е с фрактура на стъпало и рана на дясната ръка след като 37- годишен шофьор на „Сеат“ му отнел предимството и се ударил в неговото „Кавазаки“. Произшествието станало в петък на кръстовището на бул.“Съединение“ и бул.“В.Левски“ в областния град.

63-годишен мотопедист пък предизвика катастрофа заради неправилно движение по пътя между свиленградските села Пъстрогор и Младиново. Той се ударил в „Пежо“, шофирано от 24-годишен пловдивчанин.
Мотопедистът, който е от Свиленград, е със счупен глезен.

Превишена скорост е причината за друго ПТП, станало вчера в село Сталево. При него 53-годишен водач на „Форд“ блъснал 62-годишен пешеходец. Той е с комоцио, контузни рани по главата и фрактура на единия крак, но без опасност за живота.

Със счупена ръка и капачка на коляно се отървал  24-годишен веломотопедист, който нарушил правилника и се блъснал в лек автомобил „Опел“ на разклона за свиленградското село Мустрак.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button