Спорт

Две победи за националките по плажен хандбал в Румъния

Две победи и една загуба записа женският национален отбор по плажен хандбал на България в Румъния срещу домакините.

В състава са хасковлийките Валерия Миладинова и Християна Иванова, като ще се присъедини и Нина Николова. Треньори са хасковлиите Ирина Миладинова и Самет Муртазали.

Хандбал

Мъжете допуснаха три загуби от домакините. В състава са хасковлиите Петко Петков, Валентин Каваков, Тодор Кирев и Димитър Петков. Повиквателни получиха още Виктор Ванчев и Румен Димитров, но не можаха да се включат по лични причини.

Делегацията на България в Румъния беше ръководена от председателя на комисията по плажен хандбал към федерацията Марияна Стаматова, която е и президент на хандбалния клуб „Хасково“.

Националните ни отбори се прибират днес от Венус, Румъния. Контролите са част от подготовката за Европейското първенство, което ще се проведе във Варна от 8 до 18 юли, като първо на пясъка ще излезнат юношите и девойките, а три дни по-късно започват битките при мъжете и жените.

Хандбал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button