Хасково

Пътните полицаи с демонстрация по безопасност в хасковско училище

Демонстрация по пътна безопасност проведоха тази сутрин в двора на хасковското СУ „Васил Левски“ от Пътна полиция. Това стана с участието и на СБА.

Пътните полицаи припомниха на учениците основни правила за безопасност, които те трябва да спазват като участници в движението в летния сезон. Малките ученици можеха да видят отблизо полицейски автомобил и мотоциклет.

Акция

Децата правеха упражнения с ролери, велосипеди и тротинетки, като се учеха на пътните знаци и маркировка. Лекцията по пътна безопасност беше за по-големите ученици.

Акция

Инициативата се проведе в рамките на традиционната акция „Ваканция! Да пазим децата на пътя!“. През лятото полицията ще влезе и по селата, за да не се допусне карането на мотопеди и мотоциклети от неправоспособни деца и младежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button