Регион

Спират за кратки интервали движението по магистралата за ремонт на електропровод

Движението по автомагистрала „Марица“ ще бъде ограничено за кратки интервали от днес до събота за ремонт на електропровод, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Магистралата ще се затваря в участъците от 53-ти до 56-ти км на „Марица“ в посока ГКПП „Капитан Андреево“, както и от 56-ти до 58-ми км в платното за магистрала „Тракия“. Днес движението ще бъде прекъсвано от 15 до 15:10 ч., а в следващите дни трафикът ще се спира във времето от 9:30 до 9:40 ч. и от 11:10 ч. до 11:20 ч.

Както Haskovo.info писа, вчера в този участък на магистралата в посока Свиленград падна вишка от ремонта на електропровода. Аутобанът остана затворен за няколко часа.

Участъците са сигнализирани с пътни знаци и трафикът се регулира от Пътна полиция. Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Паднала вишка за електропровод затвори магистралата между Хасково и Харманли

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button