Хасково

Пристигнаха 234 600 бюлетини за изборите в Хасковско, машините идват в събота

234 600 бюлетини за изборите за народни представители на 11 юли пристиигнаха в областна администрация – Хасково под полицейска охрана.

Разпределянето им по общини ще започне от днес, като сред първите са Хасково, Димитровград, Свиленград и Харманли, а останалите са по график от утре. Бюлетините се съхраняват под денонощна охрана.

479 са разкритите секции на територията на областта. 347 от тях са с машинен вот, като в 28 ще има по две машини. В 117 секции ще се гласува с хартиени бюлетини, а 15 са подвижните избирателни секции. Всички секции ще бъдат подсигурени с хартиени бюлетини, които ще се използват при проблем с машините.

Бюлетини

В сряда се очаква да пристигнат изборните книжа, а в събота и машините.

Заместник-областният управител Виолета Желева посрещна бюлетините. Тя коментира акцията на МВР и изрази надежда, че хората, замесени с търговията на гласове ще бъдат отстранени от предизборната кампания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button