Любопитно

Талантливи деца спечелиха награди в конкурси

Харманлийското трио „Сладурани“ взе награда от Международния дистантен конкурс „Нови гласове, песни и изкуства“, състоял се в Несебър.

С песента „Самодива“ 9-годишната Мария-Магдалена Георгиева бе отличена за солово изпълнине. 9-годишният Петър Георгиев, също от Харманли, пък бе класиран от журито в раздел изобразително изкуство.

Конкурсът се организира от сдружение „Евтерпани“, което работи за издирване и поощрване на талантливи певци, музиканти и художници, съхраняване на уникални традиции и обичаи.

6-годишната Женя Дечева от детската градина „Звездица“ в Димитровград е отличена в Националния ученически конкурс за рисунка „Космосът и ние“. Целта на конкурса е да повиши интереса на младите хора към природните и инженерните науки. Организатори са Фондация „Устойчиво развитие за България“ и Синдикатът на българските учители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button