Хасково

40 свободни места за шофьори на автобуси в Хасково

40 свободни работни места за шофьори на автобуси са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Те ще превозват пътници по стари и новооткрити международни линии. Договорите са безсрочни, а местата са вакантни от 5 юли.

В Хасково се търсят още двама шофьори на тежкотоварен автомобил за превоз на строителни материали, двама началници на експлоатационно звено в транспорта, експедитор на стоки и товари, контрольор в автомобилния транспорт, четирима автомонтьори, шлосер, общ работник, двама бармани, 7 сервитьори, трима готвачи, помощник-готвач, технически изпълнител, две камериерки, двама касиери в магазин, четирима счетоводители, двама учители.

В Димитровград има места за мияч на автомобили, двама чистачи, петима бармани, четирима сервитьори, петима готвачи, четирима помощник-готвачи, шестима берачи на бамя в село Странско, три камериерки, петима монтажници на кабели.

В Харманли се нуждаят от трима касиери в магазин на 1 050 лв. заплата, двама машинни оператори на изделия от камък на 325 лв. и личен асистент. В Ивайловград се търсят двама чистачи на 650 лв., а в Любимец – работник в кухня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button