Регион

Още една секция ще завърши изборите с хартиени бюлетини, нови жалби в РИК

СИК 11 в Свиленград в крайна сметка ще завърши изборите с хартиени бюлетини, става ясно от решение на Районната избирателна комисия.

Както Haskovo.info писа, машината там имаше технически проблем с четеца на смарткартите за гласуване. След многкратни опити на техника за отстраняване на проблема в крайна сметка се е взело решение изборният ден да бъде завършен на хартиени бюлетини.

Haskovo.info припомня, че по-рано през деня заради повреди в машините на хартиени бюлетини преминаха димитровградските секции 32 и 86.

В РИК продължават да постъпват жалби. Сред последните са срещу кандидат-депутат, който стоял пред СИК 84 в Хасково. Жалбата е оставена без уважение като недоказана. Същото е решението на РИК и по жалба срещу зам.-председател на СИК 1 в Минерални бани, който не позволявал на избиратели да гласуват с придружител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button