Хасково

Мариела Златева стана временен директор на училище „Любен Каравелов“

Мариела Златева е временно изпълняващ длъжността директор на ОУ „Любен Каравелов“ в Хасково до провеждането на конкурс.

Тя наследява на поста Иван Уралов, който също беше ВрИД и се е отказал, като остава преподвател в училището. Рокадата е станала миналата седмица. Уралов коментира пред Haskovo.info, че се е отказал от директорското място, защото му е по-спокойно да работи като учител.

Haskovo.info припомня, че Златева беше няколко пъти началник на Регионалното управление на образованието, а за последно беше директор на ПГДС „Цар Иван Асен II“.

41 коментара

 1. Сбъдна се най после мечтата и да се пенсионира като директор с протекциите на Минко Ангелов и игрите на павлитова. Честито

 2. А защо не пенсионират другите директори на училища,които имат навършени години? Пример : ОУ..Иван Рилски“ и командирката Ченгелова?!

  1. Е, и да пенсионират Ченгелова, учител 2 няма да станеш директор! Доста висока е летвата, а ти не ставаш. ….

 3. Тежко и горко на колегите от Каравелов, само това мога да кажа.

 4. Ей, консервна кутия да отвориш тази ще цъфне! Няма ли по-млади, по-читави хора в Хасково да назначат?

 5. Миню областния и павлитова авантата назначиха старата чана, но не лачена с алкохолизирана физиономия, за да унищожи Руската. А Уралов са го принудили да се откаже, защото видиш ли му било трудно.
  Успех на колектива ама не вярвам.

 6. На толкова колкото и съселянката Павлитова – три месеца преди пенсия

 7. Айде стига сте плюли. Грозни селски обиди не са нужни. Ако имате да кажете нещо, не е нужно да е директна обида. Обясните аргументирано мнението си.

 8. Фактите говорят. Цялата страна знае как си постигат целите. И двете са едни дол дренки. Използват всяка власт за да си постигат интересите. Крадливи лъжливи и мързеливи. Гаврят се с хората. Минко това ако ти е електората здраве му кажи

 9. Просто ми се повдига от нагли и нахални калинки.Чакайте България да се оправи.Цялата система седи на същото ниво от години,заради такива долнопробни уреждания на твои и мои хора.

 10. Най големите мутри начело с цялата обласна управа. Весе докаде я докара Отвратителни, злобни и жалки сте… Вие сте най корумпираните калинки. Такава беше и като моя приятелка нямаш промяна.

 11. Павлитова по нареждане на Минко Ангелов, че БСП Желева иѝ Стефан Танев

 12. Отново изпълзя народ, потънал в злоба и мизерия, способен единствено да плюе. На г-жа Златева пожелавам живот и здраве, щастие и късмет, защото ги заслужава и защото е стойностен човек. Колегите от училището уверявам, че ще имат прекрасен директор, който наистина разбира от образование и който винаги е бил в защита на учителя. На завистниците няма да е лесно- трудно се признават достойнствата на интелигентната и ерудирана личност. Успех на всички!

  1. И мъжът й е интелигентна и ерудирана личност. Затова е уреден за зам директор в голямо градско училище. В пенсионна възраст като нея. И в момент, когато другите зам директори в това училище ги пенсионират.
   Като ги харесваш толкова, защо пишеш анонимно? Излез с името си. Или и ти си роднина, уреден на работа като нея и мъжа й? Кадърна рода.
   Колегите от хасковските медии могат да проверят.

 13. г жа Златева е достойна като човек и доказан професионалист във образователната система честито и да ми е жива и здрава .

  1. Добре че на 62 години най-после се доказа като професионалист ВЪВ образователната система. Сигурно ти е била учителка по български.

 14. Ха ха професионалист… Но по интриги лъжи злоупотреби и схеми, от партии в партии

 15. Уважаема госпожо Златева, пожелавам Ви много здраве, щастие и успех! Искрено вярвам, че ще ги имате. И аз поднасям моето „Осанна“, защото го заслужавате!

 16. Като осъмнитд без заплати, тогава ще викате Кои Ния на тресе честито

 17. Къде спи кмета? Като е забатачила друго общинско училище, защо да не потопи и това? Сигурно вече троши пари по ремонти на кабинета си и на вилата.В декември вече ще е късно.

  1. Кметът със сигурност спи при съпругата си, интерес към цървули не проявява. И още нещо, учителко, толкова крясък за среща с Темида не е нужен- ще те уважи

 18. голяма кариеристка интригантка и политическа въртележка. областния минко и търсеше работа, защото тя забрави какво е образование и най-накрая с Павлитова я натресаха на Любен боооже….

  1. ГРАДСКИ, СПРИ ДА СЪСКАШ! ВЗЕМИ ГРАМАТИКАТА, ВИЖ ТАМ КАКВО ПИШЕ. АКО НА МЕН МИ „НАТРЕСАТ“
   / ПОЛЗВАМ ТВОЯ ГЛАГОЛ/ ТАКЪВ ПИСКЮЛ КАТО ТЕБЕ ЗА ДИРЕКТОР, ПРОСТО НЯМА ДА ТИ Е ЛЕСНО

 19. Аз граматиката знам но ти си голям боклук като човек и като директор загуби си приятелките заради голямото ти его

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button