Хасково

Шофьорка блъсна паркирана кола, за да избегне челен удар

Кола удари паркиран автомобил в опит да избегне по-сериозна катастрофа. Инцидентът стана в ранния следобед на улица „Дунав“ в близост до кръстовището с булевард „Васил Левски“ в Хасково.

Мерцедес се е движил по улицата покрай бившето поделение и е ударил паркиран автомобил от същата марка. Водачката каза пред Haskovo.info, че срещу нея изскочил автомобил и за да избегне челен удар е свила рязко вдясно, като е ударила паркираната кола.

При инцидента няма пострадали хора, а само материални щети по колите. Тестът с дрегер на шофьорката показа, че тя не е употребила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ема
Ема
20.08.2021 16:42 16:42

В другия сайт пише, че се е разсеяла, а тук версията е различна.. Тест за наркотици???

Анонимен
Анонимен
20.08.2021 17:20 17:20
Отговор до  Ема

Тук цитират жената. Тя така е казала. В другия сайт не пише кой твърди, че е разсеяна.

Нази
Нази
21.08.2021 5:39 5:39

Тук вече е описан както трябва случая без обвинения и нападки а другата версия е явно на някой клюкар и интригант който не му е мястото в новините даже пък който твърди че е нямал произшествие на пътя значи и толкова се е качвал на кола

Back to top button