Спорт

13 медала за бадминтонистите от Хасковско в Националната верига

13 медала спечелиха състезателите от Хасковска област в петия кръг на Националната верига по бадминтон в Бургас.

Хасковлийката Таня Петкова стана втора на единично при жените в първо ниво. Нейният съотборник Толга Тасим е шампион във второ ниво. Първи и втори в четвърто ниво са димитровградчаните Александър Дафинов и Даниел Коджабашев. В същото ниво при жените шампионка е Стефани Данаилова от Свиленград, а вицешампионка е Илияна Янчева от Димитровград.

Бадминтон

Сребърни медалистки на двойки във второ ниво са хасковлийката Богомила Марчева и Наталия Некезова от Пловдив, а трети са Анелия Георгиева от Свиленград и Михаела Христова от София. В трето ниво шампиони са хасковлиите Борис Атанасов и Толга Тасим. В четвърто ниво шампионки са свиленградчанките Магдалена Цветанова и Стефани Данаилова, а втори са Илияна Янчева от Димитровград и Ивилина Караджова от Нова Загора.

Таня Петкова от Хасково и Саркис Агопян от София са втори на смесени двойки в първо ниво, а шампиони в третото ниво са Кирил Иванов и Богомила Марчева и двамата от клуб „Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button