Видео

Спешна ли е Спешна помощ – ВИДЕО

Спешна помощСпешната помощ трябва да бъде разтоварена от несвойствените си задължения като например карането на алкохолни проби на шофьори и возенето на болните за хемодиализа. Това предвиждат бъдещи промени в нормативната уредба. Предстои също 24-часовото разположение на личните лекари да заработи на практика.

Спешната помощ трябва да бъде разтоварена от несвойствените си задължения като например карането на алкохолни проби на шофьори и возенето на болните за хемодиализа. Това предвиждат бъдещи промени в нормативната уредба. Предстои също 24-часовото разположение на личните лекари да заработи на практика.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.11.2010 11:49 11:49

Извинете кой може да издържи и колко да бъде разпъван непрекъснато24 часа?
Защо държавата не си стегне организираната спешна помощ с допълнително финансиране и хора?
И защо никой не казва че основен потре*ител там са неосигурените пациенти които не желаят да заплащат при личния си лекар?

запознат
запознат
02.11.2010 17:55 17:55

организираната спешна помощ ,никъде в света не ходи по домовете за мерене на кръвно, за температура ,за лошо му е , за повръщане ,за диария, за зъбобол,за- детето ми май има шарка,за главоболие,за- дойде ми мензиса и ме боли корема и др.Колкото и да е финансирана и колкото хора да и даде държавата ,пак няма да смогват.ДЪРЖАВНАТА СПЕШНА ПОМОЩ НЕ МОЖЕ ДА Е ЗАМЕСТНИК НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА КОГОТО И ДА БИЛО. ТЯ ИМА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАДАЧИ.

потърпевш
потърпевш
25.11.2010 14:43 14:43

Джипитата са с най-големи заплати /по-големи от тези на професори по медицина,университетски преподаватели/а със свършване на 6-часовата им смяна си изключват телефоните и край.Спешна помощ да им обслужва пациентите.В тая сбъркана държава те най-ниско квалифицираните доктори вземат най-големи заплати и това продължава вече 10 години.

Back to top button