Любопитно

Автокино гостува на 2 и 3 септември в Хасково

Автокино ще гостува на 2 и 3 септември в Хасково, съобщават от общината.

Любителите на филмовото изкуство ще могат да се насладят на българските ленти „Диви и щастливи“ и „Привличане“, както и да се срещнат с любимците на публиката Яна Маринова и Александър Сано.

Автокиното ще бъде на паркинга на „Кауфланд“. Паркирането на автомобилите ще започне в 19:30 часа, а прожекциите са от 20:30 ч. Входът е свободен.

„Диви и щастливи“ е българска романтична екшън-комедия на режисьора Мартин Макариев. Сценарист е Борислав Захариев, а оператор Андрей Андреев. Продуценти са Яна Маринова и Александър Сано. По време на премиерата си през 2019 година, филмът е най-скъпата българска продукция от началото на прехода. В главните роли са Яна Маринова, Александър Сано, Дария Симеонова, Калин Врачански, Асен Блатечки и др. Прожекцията на „Диви и щастливи“ е на 2 септември.

На следващата вечер ще е „Привличане“. Режисьор е Мартин Макариев, сценаристи – Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов. Оператор е Иван Вацов, а музиката е на Неди Джон Крос и Васил Иванов – Декстър. В главните роли Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал и др.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button