Хасково

55 новозаразени с коронавирус и двама починали в Хасковско

55 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб. Заразените са от общините Симеоновград, Любимец, Свиленград, Хасково, Димитровград, Харманли, Стамболово и Минерални бани.

Сред положителните са медицинска сестра от хасковска болница и двама мигранти от Специализирания дом за временно настаняване на чужденци в Любимец, които са били контактни на диагностициран по-рано бежанец. И двамата са изолирани в СДВНЧ, а под карантина са поставени техните контактни.

160 пациенти с COVID-19 се лекуват в болница. Починали са мъж на 67 г. от община Хасково със сърдечно и хронично бъбречно заболяване и жена на 58 г. от община Свиленград без придружаващи заболявания. Вчера в региона са поставени 270 дози ваксина.

10 857 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. 9 200 са оздравели, а починалите са 691.

1 713 са новозаразените в страната при направени 28 360 теста. 43 са починали, а оздравелите са 344. 3 255 са настанени в болница, като 298 са в интензивни отделения. Поставени са 12 495 дози ваксина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Реалист
Реалист
29.08.2021 4:27 4:27

Някой дали знае, че тестът при всяко едно заболяване не дава диагноза, а представлява насока?
Дори при тестове които са за рак, който убива 30% от населението, отдолу има едно изречение- консултирайте се с вашия лекар….
Интересно е при тестовете с Ковид- лекари няма, всеки с положителен тест е заразен…
Хора, 99% от населението са заразени със херпес, ама само 10 на хиляда страдат. Дали да затворим държавата заради херпес?
Да, твърдо съм за ваксините, но за оне преминали през изпитателния период- 10 г.

Back to top button