Хасково

Кола падна в пропастта на липсващата част на улица „Акация“ в Хасково

Автомобил падна рано тази сутрин в пропастта, с която завършва улица „Акация“ в Хасково. По чудо двамата души в колата не са пострадали.

Инцидентът е станал по тъмно до блок №3, където улицата свършва внезапно и следва дълбоката дупка, пълна с отпадъци и вода от канализацията, която с години се изтича в дерето на квартал „Република“.

Катастрофа
Драгомир Николов

Шофьорът Драгомир Николов, който е от Димитровград, разказа пред Haskovo.info, че там имало паркирани коли. Той се опитал да мине между тях с около 10 км/ч и докато внимавал да не закачи автомобилите изведнъж пропаднал в дупката, за която не подозирал, че съществува. Пътните полицаи са му направили тест за алкохол и той е отрицателен.

Катастрофа

Водачът и спътничката му успели да излязат сами от джипа. Той определи ситуацията като шокираща. Не може да се кара по нормална улица и в следващия момент тя да свърши и да пропаднеш в нещо като блато, каза Драгомир. Сега той омбисля да съди общината.

Катастрофа

Колата беше вдигната преди обяд от дупката с кран. Хора от блока за пореден път настояха да се вземат мерки и мястото да бъде обезопасено. Те припомниха, че преди време там пропадна кон.

Няколко пъти през годините живеещите на улицата са настоявали пред общината за ремонт, включително с подписка. Идвали комисии, снимали и след това си отивали без резултат.

След инцидента от община Хасково казаха, че почистването на дерето се е забавило заради отстраняването на ВиК авария. Поставените сигнализации изчезвали и затова предстои да бъдат сложени бетонови конуси.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.09.2021 11:14 11:14

Истински късмет, че не са пострадали сериозно. Смятам, че трябва да търсят обезщетение, а оправдание за липсата на обезопасяване няма. Като свършва улицата и то по този начин се слага ограда примерно.

DL
DL
04.09.2021 12:49 12:49

Xaxax ei dobre Che sa jivi tezi hora, Stanislavcho, Stanislavcho i ti ne stavash batko,takava ydobno pionka si i ti Che nqmam dymi, a horata zad teb da se zamislqt malko a ne samo da vlachat ot tazi izmilena obshtina

алъш вериш
алъш вериш
04.09.2021 18:59 18:59

Станиславчо беше спазарен между Буци и Шиши.
Едните получават кмет в Хасково, другите в Маджарово.

Геарги хубавеца
Геарги хубавеца
04.09.2021 19:02 19:02

Никой не прави пазарлък за кон срещу кокошка. Спрете с тази евтина легенда подхвърлена от узунджовския васал на брега на Клокотница

Случайно
Случайно
05.09.2021 14:08 14:08
Отговор до  Геарги хубавеца

И като няма пазарлък как ДПС си напазираха зам. кмет в Хасково и шефове на общински фирми

Иван Иванов
Иван Иванов
05.09.2021 10:19 10:19

Общината и управниците изобщо не се интересуват от хората, живеещи в крайните квартали. Никой не се интересува от състоянието на улиците там. Освен този очеваден пример с колата, добре, че няма пострадали е и улица Петрич в кв. Изгрев – не е полаган асфалт от 35 години , дупка до дупка, на места са ровове и хората се спасяват с пълнеж от тухли или каквото имат, освен това и две коли не могат да се разминат. Питам в кой свят не се полага асфалт на улица пълна с хора / не е обезлюдяла/ цели 35 години? То и срам нямат и даже не са дошли да видят на място за какво става въпрос.

Back to top button