Видео

Безводие в „Орфей“ – ВИДЕО

Безводие в ОрфейЖители на хасковската вилна зона „Орфей-3“ излязоха на протест днес. Те недоволстват, защото от години нямат вода, въпреки че още през 1993-та са си изградили водопровод за собствена сметка. Сега той стои неизползваем, а чешмите са пресъхнали.

Жители на хасковската вилна зона „Орфей-3“ излязоха на протест днес. Те недоволстват, защото от години нямат вода, въпреки че още през 1993-та са си изградили водопровод за собствена сметка. Сега той стои неизползваем, а чешмите са пресъхнали.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смехоран
смехоран
13.11.2010 14:35 14:35

преди време разбрах че ръководството но вик е исформирало така наречената терористична група ,З а шеф на групата терористи е назначен максим белов с 2 -3 подчинени Задачата им е да търсят и ровят по дворовете на собствениците на вили на кенана и куба Това те вършели с голямо удоволствие и хъс

Анонимен
Анонимен
01.03.2011 3:48 3:48

to ne pasmosnu 70 godisna baba da placa za voda v avrubeiski un?

Back to top button