Външни публикации

Единствената хасковска фирма за сертифициране и изпитване стана на 20 години

"Ен Джи Ен" започва работа през 2001 година

Единствената хасковска фирма, която предлага комплексно сертифициране и изпитване „Ен Джи Ен“ стана на 20 години. Компанията отбеляза годишнината си заедно с голяма част от своите клиенти, които получиха плакети с благодарност за лоялността си по време на коктейл и изложба с историята на фирмата.

NJN„Ен Джи Ен“ започва работа през 2001 година. Основната дейност на фирмата е сертификация на строителни продукти. През 2009 година започва да сертифицира и различни системи за управление – на качеството, по околна среда, здраве и безопасност, пътна безопасност и други.

NJN
Атанас Атанасов

Сертификацията по ISO е признаване от трета страна, когато независим орган оценява организацията и удостоверява, че тази организация изпълнява съответните изисквания. Този вид сертификация е много важен от имиджова гледна точка. В чужбина това се прави от десетилетия, обяснява отговорника по качеството в „Ен Джи Ен“ Атанас Атанасов. Но основната дейност на фирмата – продуктовата сертификация на строителни материали всъщност е и най-отговорната, защото това дава гаранция за качествата на съответния продукт, допълва той.

В началото от подобни услуги са се възползвали предимно чуждестранни фирми, както и самите сертификационни компании са били предимно клонове на чужди фирми. Сега обаче на пазара има около 40-50 български фирми за сертификация, а „Ен Джи Ен“ е сред най-търсените от клиентите заради имиджа си на отговорна компания.

NJN„Ен Джи Ен“ има над 600 договора и близо 700 издадени сертификата. Ние не държим да сертифицираме всички фирми, а държим на имиджа си и на качеството на портфолиото от фирми. Не си позволяваме компромиси с качеството, не си затваряме очите за проблеми, само и само за да издадем сертификат и затова нашите клиенти знаят, че могат да ни се доверят, а нашите сертификати са достоверни, обяснява Атанас Атанасов.

NJNБлагодарим на лоялните си клиенти. Ние оценяваме факта, че има фирми, които работят с нас от самото начало, вече две десетилетия, казват от компанията, която не спира да се развива. От една година компанията разполага със собствена лаборатория за строителни продукти и плановете им включват развитието й. Предстои да се разшири и центърът за обучение, както и да се завърши дигитализацията във фирмата, която да обхване 100 процента от услугите в онлайн платформа.

NJN

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ани
Ани
06.09.2021 23:25 23:25

Честито!

misho
misho
06.09.2021 23:40 23:40

A pitate li gi kolko vzemat kato ru6vet za daden sertifikat???????! Obikalqt razli4ni firmi i si iskat svoeto,za da si zatvarqt milite o4i4ki:))),korumpirani izpitva6ti i predlaga6ti!

Анонимен
Анонимен
07.09.2021 23:02 23:02

Честито :)

Back to top button