Видео

Смърт на плаца – ВИДЕО

Ангел АндреевГраничен полицай е загинал нелепо след като е бил блъснат от турски овчар на плаца на пункта Капитан Андреево снощи. Инцидентът е станал малко след като старши полицай Ангел Андреев поел смяната си. Това е първата такава катастрофа на граничния пункт.

Граничен полицай е загинал нелепо след като е бил блъснат от турски овчар на плаца на пункта Капитан Андреево снощи. Инцидентът е станал малко след като старши полицай Ангел Андреев поел смяната си. Това е първата такава катастрофа на граничния пункт.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
oazi boje!
oazi boje!
09.11.2010 19:25 19:25

Zashto lajesh Kalaidjiev!?!?Kak ne te e sram?Osvetlenieto na punkta po4ti go nqma,ne samo v zloveshtata ve4er!Kade sa upravnicite da vidqt za kakvo stava vapros!!Trqbva li da ima smarten slu4ai,za da obarne nqkoi vnimanie na problemite na punkta!?!?Nqma osvetlenie,nqma patni znaci,ograni4avshti skorostta,osven na 3-ta bariera,policaite nqmat svetlootrazitelni jiletki!!Oshte kup neshta,koito prosto ne se zabelqzvat ot rakovodnite organi za smetka na nashite jivoti!!

коректен
коректен
10.11.2010 17:12 17:12

Относно осветлението и пътните знаци на пункта, това е задължение на областния управител и представляващия го служител на ГКПП !!!

Back to top button