Спорт

Общинари, ветерани и унгарци в атрактивен футболен турнир на стадион „Хасково“

Три отбора проведоха мини футболен турнир с международно участие на стадион „Хасково“. Атракцията е част от празничната програма за Дните на Хасково.

В турнира се включи отбор на община Хасково, воден от кмета Станислав Дечев, тим на хасковските ветерани и отбор от унгарския град Веспрем, с който Хасково е бил побратимен през социализма. През 2019 г. делегация посети Веспрем за празненствата по случай 40-годишнината от построяването на квартал „Хасково“ и 20 г. от сформирането на едноименния футболен тим. Там хасковлии участваха във футболни срещи.

ФутболСега унгарците връщат визитата за празника на Хасково. В техния отбор преобладаваха футболни ветерани, което си пролича и на терена. Гостите бяха подкрепяни от младежи, които по-рано участваха в празничната програма на Хасково с фолклорни изпълнения.

Общо 24 гола бяха отбелязани в трите срещи. Победител в крайното класиранe e отборът на ветераните от Хасково, на второто място са гостите от Веспрем, а тимът на община Хасково зае почетното трето място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ivan
Ivan
11.09.2021 20:40 20:40

Товя Сунай ли е ??? Сунай намери ме да ми върнеш парите че те чакам от 3 години вече блокирал си ме отвсякъде аз съм Иван доктора чакам

Ivanovv
Ivanovv
11.09.2021 20:41 20:41

ТовaСунай ли е ??? Сунай намери ме да ми върнеш парите че те чакам от 3 години вече блокирал си ме отвсякъде аз съм Иван доктора чакам

Back to top button