Любопитно

Митко Ламбов събра няколко поколения на рецитала „Майко моя, моя Богородице“

Поетът Митко Ламбов събра тази вечер млади и утвърдени творци в поетичния рецитал „Майко моя, моя Богородице“, който е част от празничната програма за Дните на Хасково.

Събитието трябваше да се проведе на стълбите под монумента „Света Богородица“. Прогнозата за дъжд обаче го премести в голямата зала на Младежкия центъра. Свои произведения пред публиката прочетоха 15-годишната Пламена Йорданова, водещата Наталия Ангелова, Левент Халил, Ивана Иванова, Алберт Димитров, София Плачкова, София Милева, Анелия Черкезова, д-р Ясен Калайджиев, Мина Карагьозова, Ели Видева, Митко Ламбов. За финала на вечерта Боян Гегов и Росен Джамбазов от рок група „Хангар 42“ изпълниха песента „Богородице“ по текст на Митко Ламбов и тяхна музика и аранжимент.

Поезия
Митко Ламбов

Митко Ламбов, който има 6 стихосбирки, заяви пред Haskovo.info, че целта на подобни рецитали е да се възстанови връзката между поколенията в Хасково. От новата учебна година той е възстановил групата за творческо писане. „Нека превърнем Хасково в град на поезията“, каза по време на рецитала Митко Ламбов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Луди хора
Луди хора
10.09.2021 7:45 7:45

Поет или не успял футболист или просто автоджамбазин

Back to top button