Хасково

Верижна катастрофа с 4 автомобила на улица „Дунав“ в Хасково

Верижна катастрофа с участието на 4 леки автомобила стана малко преди обяд на улица „Дунав“ в Хасково. На място пристигнаха екипи на полицията и пожарната, като задачата на огнеборците е била да извадят ако има затиснат човек.

Произшествието е при кръстовището с улица „Георги Кирков“, а колите са се движили в посока кръстовището с булевард „Раковски“. Опел, шофиран от млад водач е ударил отзад БМВ, което на свой ред е блъснал таксиметров автомобил, а той пък е ударил фирмена кола. Предполага се, че младият шофьор се е опитал да „хване“ зеления светофар, натиснал е газта и така се е стигнало до инцидента.

Катастрофа

Пътник в Опела си е ударил главата в предното стъкло, което се е пукнало, но не е пострадал сериозно. Водачите не са употребили алкохол. До разчистването на колите в района се образуваха задръствания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button