Хасково

Фалстарт на COVID-зоната в Хасково, договорът със Здравната каса не е подписан

COVID-зоната в Първа поликлиника в Хасково не заработи днес, както беше обявено от управителя на ДКЦ 1 д-р Ясен Янев и директора на РЗОК Ирина Колева на пресконференция в общината в петък.

Днес стана ясно, че договор между поликлиниката и Здравната каса не е подписан. Пред Haskovo.info д-р Янев заяви, че в РЗОК се чакали нови указания.

Директорът на Регионалната здравна каса Ирина Колева обаче каза, че причината договорът да не бъде подписан е, че част от нужните документи не са били предоставени от ДКЦ 1. Сред тях е списък с лекарите и сестрите, които ще обслужват зоната и техният график на работа. Заявлението за допълнителното споразумение към договора на поликлиниката с касата е входирано в петък. Следобед нужните документи са предоставени и анексът с ДКЦ 1 ще бъде подписан във вторник.

Според обявеното на пресконференцията в петък, COVID-зоната ще разполага с три лекарски екипа, които ще работят по 8 часа на ден. Ще се ползват рентгенът и лабораторията на Първа поликлиника.

От понеделник COVID-зона в Първа поликлиника в Хасково – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.09.2021 21:57 21:57

то така става като сложиш каруцата ппред коня и бързаш да се хвалиш

Back to top button