Регион

Търсят с конкурси митнически началници в Свиленград

Три конкурса за митнически началници в Свиленград обявиха от Агенция „Митници“.

Единият е за началник сектор „Борба с наркотрафика – Капитан Андреево“. Кандидатите трябва да са висшисти бакалаври с 4 г. опит в подобни области. Заплатата е от 780 до 3 250 лв. Конкурсът включва практически изпит, изследване за професионална и психологическа пригодност, интервю. Документите се подават до 15 октомври в Митническо бюро Свиленград.

Следващият конкурс е за началник на митнически пункт жп. гара Свиленград. Условията за кандидатите и начина на провеждане на конкурса са същите, както и заплатата. Документите се подават в МБ Свиленград до 12 октомври.

Третият конкурс е за началник на митнически пункт Капитан Андреево. Кандидатите трябва да са висшисти магистри с 5 г. опит. Заплатата е от 820 до 3 700 лв. Конкурсът е на същите етапи. Документите се подават до 11 октомври в МБ Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Баш баканин
Баш баканин
05.10.2021 16:31 16:31

Каква е тарифата в $ или € ?

Back to top button