Хасково

Без промяна в първите три имена в листата на ГЕРБ – Хасково за изборите през ноември

Няма промяна в първите трима кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ – Хасково за изборите през ноември в сравнение с тези през юли. Партията регистрира 16 кандидати в РИК. Водач е Делян Добрев, втори е Георги Станков, а трети – Стефан Димитров.

При избори на всеки 3 месеца няма как листите да са много различни, но имаме много нови млади хора в листата. 9 от 16 са част от младежкия ГЕРБ, каза след регистрацията областният координатор Делян Добрев. Той посочи, че целта на партията е 3 мандата в следващия парламент.

ГЕРБ
Делян Добрев

Не е най-важен обаче броят на гласовете, заяви Добрев. Според него България се намира в много тревожна ситуация заради факта, че енергийните ресурси в момента са със стотици проценти по-скъпи, а всичко това рефлектира върху всички стоки. ГЕРБ знае как да управлява кризи. Във всички държави в Европа има мерки, които подкрепят бизнеса и не позволяват цените да се отразят в крайните продукти, каза Добрев и посочи, че при последната актуализация на бюджета от партията са попитали защо няма заделени пари за това. Сега служебното правителство не можело да направи нищо, защото тогава те отказали да направят тази актуализация.

Нямаме противници, ние ще работим за развитието на региона. Надяваме се отново да има правителство с участието на ГЕРБ, за да има отново министерски постановления за отпускане на средства за Хасковска област, допълни водачът на листата на ГЕРБ.

Делян Добрев посочи, че в ГЕРБ винаги са били поддръжници на преференциалното гласуване, но според него сега трябвало да се внимава с това, тъй като изборите били сложни и можело да се допуснат много грешки.

ГЕРБ
Георги Станков

Рекордьорът по преференции в национален план от изборите през април Георги Станков отново обясни огромния си брой преференции с това, че хората са го припознали като партийния човек в листата. Значителният спад на доверие на следващите избори през юли пък се дължал на това, че много гласоподаватели въобще не са стигнали до урните. Една от причината за това били полицейските акции, в които беше намесено и неговото име. Натискът върху симпатизантите на ГЕРБ бил безпрецедентен.

На изборите през юли имало и много случаи да блокирани акаунти в социалните мрежи, което изплашило част от по-възрастните симпатизанти на партията. Надяваме се, че този път няма да има такива дигитални войни, каза Делян Добрев. Той очаква по-добро представяне и от тиктокъра Кибритя, който отново е в листата на ГЕРБ за Хасково.

ГЕРБ

Ето и пълната листа на ГЕРБ

  1. Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково

Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45 и 46 НС. Председател на Комисията по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

  1. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец

Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45 и 46 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

  1. Стефан Димитров Димитров – СДС Димитровград

Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, прокурист на „Неохим“ АД. Кмет на община Димитровград в мандат 2007-2011 г. Председател на Общински съвет – Димитровград в мандат 2011-2015 г. Регионален председател на КРИБ за област Хасково. Владее английски език. Семеен, баща на три деца.

  1. Деян Красимиров Иванов – ГЕРБ Димитровград     

Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ „Тодор Каблешков.“ Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници. Председател на СД на БНЕБ- ЕАД в периода 2017-2018г.

  1. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли

Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

  1. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград

Божидар Петков е от Димитровград. Завършил „Икономика и управление“ от Икономически университет – Варна, бакалавърска и магистър степен. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.

  1. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково

Евгения Ангелова е от Хасково, депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на КБФ и член на КЕВКЕФ. Магистър по финанси от университет в САЩ и магистър по бизнес администрация от Великобритания. Владее английски, семейна с едно дете.

  1. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково

Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

  1. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково

Митко Петров е от Хасково, магистър „Маркетинг“ от ПУ “Паисий Хилендарски“. Има деветгодишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.

  1. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково

Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталният маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.

  1. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково

Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца.

  1. Живко Цветков Спасов – МГЕРБ Ивайловград

Живко Спасов е от Ивайловград, член МГЕРБ, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Ивайловград. Тик токър с над 240 хиляди последователи в социалните мрежи и над 10 млн. харесвания на публикации.

  1. Десислава Петрова Кирякова – МГЕРБ Любимец

Десислава Кирякова е от Любимец, член на МГЕРБ Любимец, бакалавър „Стопанско управление“, магистър „Мениджмънт на националната сигурност и антитероризъм“ от ПУ “Св. Паисий Хилендарски“.

  1. Николай Стефанов Николов – МГЕРБ Харманли

Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с едно дете.

  1. Анелия Георгиева Георгиева – МГЕРБ Свиленград

Анелия Георгиева е от Свиленград. Бакалавър „Социална педагогика“ от БУ „Проф. д-р Асен Златаров“, магистър по „Приложна психология“ в ПУ „Св. Паисий Хилендарски“ и „Агроекология и растителна защита“ в Тракийски университет – Стара Загора. Два пъти избирана за общински съветник от листата на ГЕРБ, заместник-кмет на община Свиленград. Семейна, с едно дете.

  1. Евелина Генева Димитрова – МГЕРБ Симеоновград

Евелина Димитрова е от Симеоновград. Бакалавър „Връзки с обществеността“ от Бургаския свободен университет. Организационен секретар на МГЕРБ Симеоновград. Владее немски език. Семейна, с едно дете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Krasio tehnologa
Krasio tehnologa
11.10.2021 15:19 15:19

Ami kade e na toshko vertikala sina te mai se naigraha sas zlatko i ne iskat da shuqt za politika

Жената от БСП
Жената от БСП
11.10.2021 15:56 15:56

тоя първия ся като е по магнитски ко прайм.всичко отдаде мноооо мрачно.

Back to top button